+86-531-88269098sdbddz@126.com

Категорија производа

Схандонг Баодиан Елецтроницс технологија Цо., Лтд

Додати : Линганг економска зона Yаоqианг у центру града, Лицхенг дистрикта, града Јинан, у Кини

Контакт особа: Мр.Динг, Катхy Wанг

Контакт телефон: + 86-531-88269098

Мобилни телефон: + 86-18653171155,

+86-13256160656

Факс : + 86-531-88269098

Е-маил адреса:sdbddz@126.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Предности ласерског резања технологије апликације у индустрији

Резати широк спектар ласерско резање и високо смањење брзине, уска усеке, добар сечење квалитета, мали топлотни погођених зона, плус флексибилни предности је био у широкој употреби у модерној индустрији, ласерска технологија резања за ласерску обраду технологија је постала једна од најзрелије технологију. У поређењу са ласером, а друго светло, има следеће карактеристике: високог сјаја, високо усмереност, високим моноцхроматицитy и високим кохерентност. Јер ласер има ове четири карактеристике, које имају био у широкој употреби, довео ласер за обраду не садржи вредност од следећих карактеристика традиционалне обраде:

(1 ) требало би да контакт без обрада и ласерски сноп енергије и брзина су Подесиви, тако да можете постићи различите обраде.

(2 ) може да се користи за обраду разних метала, није ковина, посебно високе чврстоће, бриттленесс и високе тачке топљења материјала.

(3 ) ласерска обрада у току qуот; тоолqуот; Носи се, нема qуот; форцеqуот; Реагујући на на wоркпиеце.

(4 ) ласерским обрада мали топлотни погођених зоне у wоркпиеце, wоркпиеце топлотне деформације је мала, мала количина наредне обраде.

(5 ) ласер кроз транспарентан медиј за wоркпиеце обраде у оквиру запечаћена контејнера.

(6 ) ласер је лако водити. Фокусирањем на трансформација се може остварити лако са НЦ систем за машинска обрада сложених wоркпиеце, ласерско резање је веома флексибилан приступ резања.

(7 ) ласера обрада са високе ефикасности, квалитета процеса је стабилан и поуздан, економских и социјалних бенефиција