+86-531-88269098sdbddz@126.com

Категорија производа

Схандонг Баодиан Елецтроницс технологија Цо., Лтд

Додати : Линганг економска зона Yаоqианг у центру града, Лицхенг дистрикта, града Јинан, у Кини

Контакт особа: Мр.Динг, Катхy Wанг

Контакт телефон: + 86-531-88269098

Мобилни телефон: + 86-18653171155,

+86-13256160656

Факс : + 86-531-88269098

Е-маил адреса:sdbddz@126.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Домаће Фибер ласерске машине смањење утицаја индустрије

Ласерска опрема индустрије у Кини је нагло развила у последњих неколико година, оптичким влакнима ласерске машине за резање је један од најистакнутијих, ефекат брзине, врсту влакна ласерске машине за сечење такође се повећава. То може се применити на разне индустрије, користи своју индустрију и донели ефекат лептира, овде #39; с поглед на влакно ласерске машине за резање има какав ефекат.

Прво , траг ефекта

Ласерске машине за кројење у Кини наставља да ојача своје предности, да надокнадимо са нивоом развијеним земљама, стручњаци је указао на тај Кина #39; с оптичким влакнима ласерско резање произвођачи машина да искористе прилику да развију нови карактерише опремом високог квалитета, направио свој производ. Када је влакно ласерско сечење када индустрија, могао би довести читав развој влакана ласерско резање машинске индустрије.

Друго , Закључај ефекте

Ако потрошачи то осетили да прелазите трошкови су превисоки, углавном са статус qуо, је закључана. Влакно резање машине у развоју је само почела да имају овај проблем. Влакно ласерског резања машина произвођача и трошкови истраживања и развоја су превисоки, а многи произвођачи треба да усвоји овакав став. Оптичке ласерске машине за резање је бољи избор сада, многе компаније почињу да користе оптику опрему, постоје неке предузећа јасни.оклеважете. Али будућност оптичким влакнима ласерског резања машина тржишта, развој оптичке ласерске машине за резање је поента.

Треће , кондензација ефекат

Банке сада на политици квалитета предузећа ће бити од велике помоћи, тако да компаније наишао на финансијским проблемима, можете пронаћи банку да решавају релевантне проблеме, који су од велике помоћи корисницима осиромашеној, ово је ефекат кондензације.