+86-531-88269098sdbddz@126.com

Категорија производа

Схандонг Баодиан Елецтроницс технологија Цо., Лтд

Додати : Линганг економска зона Yаоqианг у центру града, Лицхенг дистрикта, града Јинан, у Кини

Контакт особа: Мр.Динг, Катхy Wанг

Контакт телефон: + 86-531-88269098

Мобилни телефон: + 86-18653171155,

+86-13256160656

Факс : + 86-531-88269098

Е-маил адреса:sdbddz@126.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Како је хладно апарат за воду

У ствари, у калуп је топлотни измењивач, а Топлота отапа пластику у калуп, онда пролазио у калуп сталном протоку расхладни медиј--ледене воде, само мали део у ваздуху и притисак убризгавања калуповање машина предлошке. Као што сви знамо, пластичне обликовање циклус, велики део кул, изливање понекад пластике циклус од више од 80%, па хлађења време на минимум је апсолутно неопходно. На пример, пар калуповање циклус траје 20 секунди, као што је вода за хлађење торањ за хлађење воде мали фриз производи хладну воду, уместо тога, то може бити скраћено на 16 секунди. Упркос набавна цена да бисте изабрали су мали фриз је опремљен са више, али то може донети повећана за 20%, у производњи за дуго времена, можете да направите велике добитке. Дакле , како одабрати енергију воде? Из наведеног можете знамо, и обликовање материјала одређене топлоте, отопити температура, тежина и температура на издање производа. Умри ледене воде енергија потребна се израчунава као: Q = WxЦx ТxС

Тип : Q-а ледене воде и енергије потребна кцал/х;

Пластични сировина W тежина кг/х;

Ц је специфични врелину пластичне сировине кцал/кг ℃;

Т је температура се топи и температурна разлика производ пуштање ц (Погледајте табелу);

С је сигурност фактор (обично у 1.35-2.0), када ни један мец, генерално Одаберите мање вредности, а када машина за хладну воду и умри подударају када велике вредности, као што је избор за хлађење ветра упишите расхладни апарат за воду, с требало да буде правилно потврђен.

На пример: пар умре производњу ПП производа, производња је око 50кг / х, питај колико хлађења захтеве за? Колико воде треба бити опремљен машине за избор одговарајуће?

Q=50×0.48×200×1.35=6480(кцал/х);

Треба 6480кцал/х хлађење капацитет по сату користите ПР цхиллерс у том процесу, је тешко добити комплетан сет података. Од нам много година планирања, један од многих које се често користе производа који подржавају продаје искуство, Т = 200, и то је након вишегодишњег статистичког просеке.

Ако калуп са лепак на цести, лепак такође би требало да енергија се придружио хладно израчунавања, поред пута нормално лепак у КW јединице, када јединица треба да се конвертује у кцал/х, 1КW = 860кцал/х. Ако довољно воде фабрике, ниже температуре, смањи трошкове, можда ћете морати строј за хладну воду, ово није обично практичне уколико фабрике у ниска температура језера; други је употреба дубоког бунара водоснабдевања у том граду да задовољи потребе температура и проток, али често, цена је превисока. Уређај можете користити овај метод, али за фабрике, ово је нереално.